Home / Savjeti / 5 stvari koje rade muškarci koji su dobri u krevetu: zapanjujuće šta ih odaje!

5 stvari koje rade muškarci koji su dobri u krevetu: zapanjujuće šta ih odaje!

Bilo da je dobrica ili da je opasan, za sve važi isto! Ukoliko prepoznate ovih pet stavki kod vašeg partnera, smatrajte to jednim od razloga za ljubavnu sreću.

Bilo da je dobrica ili da je opasan, za sve važi isto! Ukoliko prepoznate ovih pet stavki kod vašeg partnera, smatrajte to jednim od razloga za ljubavnu sreću.

Naime, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo sa umijećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju.

1. On je džentlmen

Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Sjeti se da ste imali važan projekat na poslu i zanima ga da li ste se dobro pokazali? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurni da vas neće razočarati kada se isključe svjetla.

2. On zna da dira

Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tokom šetnje, ili nježno dodirne leđa kada vas propušta da idete ispred njega, ili vas dodirne tokom romantične večere, budite sigurni da taj i te kako zna šta radi.

3. On je svjestan činjenice da se svijet ne vrti oko njega

Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane da važi pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, treba da volite sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjava zadovoljstvo umijeće da nekoga pored sebe učinite srećnim. Imajte to na umu.

4. Njemu se nigdje ne žuri

Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa temeljnom građenju odnosa sa nekom djevojkom, ima na pameti da nema potrebe žuriti bilo gdje. Biže pažljiv i strpljiv prema partnerki i neće je siliti da uradi nešto za šta ona osjeća da još uvijek nije došlo vrijeme. Ukoliko vam je partner rekao da mu se ne žuri ili sugerisao da pričekate, ne shvatajte to ka odbijanje, jer nije.

5. Zna kako da učini da se osjećate divno

Onaj pored kojeg se nećete ustezati u krevetu zasigurno je muškarac koji se neće libiti da pohvati svaku sitnicu koju primijeti kod vas, koja mu se dopada… Osjećat ćete se predivno i imaćete jasnu sliku o tome koliko ste privlačni, stalno. Takva hemija garantuje noći za pamćenje.

About admin

Check Also

Srpski dečji psihijatar: Da ste detetu dali dovoljno pažnje, ne bi bilo besno, razmaženo i neposlušno!

Prof. dr Svetomir Bojanin, jedan je od utemeljivača neuropsihologije razvojnog perioda, poznati dečji psihijatar i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *