Home / Zanimljivosti / Anabela i Draginja se tajno sastale: Dogovaraju se oko glasova i Lunine i Slobine prosidbe u finalnoj večeri, a evo ko je sa njima još bio!

Anabela i Draginja se tajno sastale: Dogovaraju se oko glasova i Lunine i Slobine prosidbe u finalnoj večeri, a evo ko je sa njima još bio!

I dok su Luna Đogani i Sloba Radanović u Zadruzi, njihove porodice zajedno ručaju i prave dogovore! Nakon što je Gagi Đogani posjetio porodicu Radanović u Zrenjaninu, sada, dva dana pred finale šuruju Anabela i Draginja. One su se sastale u Beogradu, i to ne same, a kako izvor sa lica mjesta tvrdi pravile su velike dogovore koji bi se trebali obistiniti u finalnoj večeri Zadruge!

Anabela i Draginja sjedile su u jednom lokalu na Banovom brdu, tačnije u Filmskom gradu, a sa njima su za stolom bili i Slobin otac Dušan, Anabelin suprug, kao i Slobin najbolji prijatelj Jelić, kojeg pjevač često spominje.

Kako su prenijeli oni koji su sjedili u neposrednoj blizini, ekipa je navodno pričala o glasovima, kao i o vjeridbi Lune i Slobe u finalnoj noći!

Iako Luna i Sloba trenutno, ako je suditi po onome što pričaju, nisu zajedno i nemaju dobru komunikaciju, njihove porodice i prijatelje posebno ne remeti.

(Telegraf.rs/Ekskluziva.ba)

About admin

Check Also

Radim 10 godina u firmi sa 120 muškaraca sedam za sto gde sede četvorica kolega i između zalogaja shvatim da sam imala odnose

Radim 10 godina u firmi sa 120 muškaraca. Pauza za ručak, u kantini sedam za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *