Home / Zanimljivosti / Brutalna tuča! Razbacana devojka prišla je sitnoj plavušI I lupila joj “ćušku”, ali ovakvu reakciju nije očekivala! (video)

Brutalna tuča! Razbacana devojka prišla je sitnoj plavušI I lupila joj “ćušku”, ali ovakvu reakciju nije očekivala! (video)

Tuča dve tinejdžerke u školi u Americi, postala je viralna, nakon što ga je na svom instagramu postavila modna vlogerka Sijera Sprag. Na snimku se vidi kako je krupna devojka prišla, sitnoj plavuši, navijačici i počela da je maltretira, a onda je ona reagovala.

Blogerka je napisala da nije očekivala ovakvu reakciju navijačice, koja joj je sestra kao i da je ponosna na svoju sestru koja se uspešno i efikasno odbranila od napadačice.

Post je ubrzo obrisala ali već je postao viralan. Na snimku se vidi starija i korpulentnija devojka kako udara navijačicu školskog sportskog tima.

Kako neko ko ima veliku samokontrolu i hrabrost ulazi u fizički obračun sa nekim ko je mnogo krupniji i agresivniji pogledajte u videu.

pravda.rs

About admin

Check Also

Radim 10 godina u firmi sa 120 muškaraca sedam za sto gde sede četvorica kolega i između zalogaja shvatim da sam imala odnose

Radim 10 godina u firmi sa 120 muškaraca. Pauza za ručak, u kantini sedam za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *