Home / Vijesti / Čekali su prvo dijete, trebalo je da se porodi 24. januara: Stefan je stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, ženi mu se bore za život!

Čekali su prvo dijete, trebalo je da se porodi 24. januara: Stefan je stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, ženi mu se bore za život!

Stefan I. (26) poginuo je u teškom udesu koji se dogodio kod Kruševca, a njegova trudna žena teško je povrijeđena i ljekari joj se i dalje bore za život.

U nesreći koja se dogodila jutros prije 7 sati, kada su se sudarili autobus kruševačkog “Jugoprevoza” i automobil “fijat punto”, vozač automobila poginuo je na licu mjesta, a žena, trudnica u poodmakloj trudnoći, koja se nalazila s njim u kolima transportovana je u bolnicu, gdje je porođena carskim rezom.

Prema posljednjim informacijama, žena je i dalje kritično i zbog dodatnih komplikacija u toku je druga hirurška intervencija.

Majka nesrećnog mladića otkrila je detalje udesa:

– Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, lijevu stranu…. kaže Mirjana.

– Žive u Đunisu, moj sin sa snahom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaha je domaćica, sin je radio privatno… Čekali su prvo dijete…- kazala je ona za medije.

.

 

About admin

Check Also

Još jedan gubitak: Zoricu Brunclik slomila je iznenadna Šabanova smrt, a sada je uslijedila još jedna tragedija! Pjevačica neutješna! (FOTO)

Pjevačici narodne muzike Zorici Brunclik preminuo je nedavno rođeni brat Ljubivoje, potvrdio je njen suprug ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *