Home / Vijesti / Čekali su prvo dijete, trebalo je da se porodi 24. januara: Stefan je stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, ženi mu se bore za život!

Čekali su prvo dijete, trebalo je da se porodi 24. januara: Stefan je stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, ženi mu se bore za život!

Stefan I. (26) poginuo je u teškom udesu koji se dogodio kod Kruševca, a njegova trudna žena teško je povrijeđena i ljekari joj se i dalje bore za život.

U nesreći koja se dogodila jutros prije 7 sati, kada su se sudarili autobus kruševačkog “Jugoprevoza” i automobil “fijat punto”, vozač automobila poginuo je na licu mjesta, a žena, trudnica u poodmakloj trudnoći, koja se nalazila s njim u kolima transportovana je u bolnicu, gdje je porođena carskim rezom.

Prema posljednjim informacijama, žena je i dalje kritično i zbog dodatnih komplikacija u toku je druga hirurška intervencija.

Majka nesrećnog mladića otkrila je detalje udesa:

– Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, lijevu stranu…. kaže Mirjana.

– Žive u Đunisu, moj sin sa snahom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaha je domaćica, sin je radio privatno… Čekali su prvo dijete…- kazala je ona za medije.

.

 

About admin

Check Also

Aleksandra Subotić se obratila novinarima, sad joj se svi smiju! Nepismena!

Aleksandra Subotić izbačena je iz Zadruge nakon sramnog nasilničkog ponašanja. Aleksandra nakon izbacivanja nije dala ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *