Home / Vijesti / Dara provela s Darkom posljednjih 48 sati!

Dara provela s Darkom posljednjih 48 sati!

Folk zvijezda Dara Bubamara odlučila je da za Srpski telegraf progovori o svom odnosu sa teško povrijeđenim kolegom Darkom Lazićem.

Bubamara je otkrila da je posljednja dva dana prije Darkovog udesa provela sa njim i da joj je djelovalo da je predosjećao nešto loše.

Ono što je ujedinilo cijelu estradu jeste zabrinutost za zdravlje Darka Lazića. Ti si sa njim provela posljednja dva dana pred nesreću, kakav je bio Darko?

– To su bila dva najljepša dana otkako radim tezge u inostranstvu. Darko je bio jako raspoložen. Sve vrijeme smo se smijali, govorio mi je: “Daro, kako si luda, samo sa tobom želim da se družim”. Toliko smo se zbližili da sam na njegov nagovor zapalila cigaretu iako nisam pušač. Rekao mi je: “Radi uvijek sve bez ograničenja, ni za čim nemoj da žališ”. Tako i ja živim.

Da li ti je pričao o svom emotivnom životu?

– Da, pričali smo i o ozbiljnijim stvarima. Rekao mi je kako je razočaran u ljubav i u brak. Kako je dosta propatio tokom razvoda sa Anom. Pominjao mi je i vjerenicu i to kako se zaljubio. Na njegovom licu sam vidjela tugu zbog razvoda. Sve vrijeme je pričao o Loreni i govorio mi koliko je obožava, kao da je predosjećao da mu izmiče vrijeme.

Jeste pričali o njegovim porocima, da li si ga savjetovala da stane?

– Rekao mi je da vodi prilično brz život i da planira da se malo smiri kada počne život sa ovom djevojkom. Bio je svjestan da je jače stisnuo gas u životu i da je vrijeme da malo uspori. Eto šta se desilo.

Kako si saznala za nesreću?

– Mi smo se rastali na aerodromu i dogovorili smo se da idemo na ručak. Sutradan sam se probudila u trenutku kada je imao nesreću, oko 8 ujutru, i nešto me je presjeklo. Upalila sam televizor, gledala jutarnji i odjednom se pojavila vijest da je imao udes. Odmah sam pozvala Miljana, njegovog menadžera, koga je isto zatekla ta informacija. Vjerujte, poslije majčine smrti ovo je tragedija koja me je najviše potresla.

(Republika.rs)

 

About admin

Check Also

Sada je prava muškarčina: Boki 13 više ne liči na sebe, odrekao se ženske garderobe!

Makedonski pevač Bojan Jovanovski koji se u javnosti proslavio pod pseudonimom Boki 13 više ne ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *