Home / Vijesti / Dragica otišla sama mužu na grob, prekrstila se, pa čula pucketanje, usledio užas! Od tada ne spava noćima!

Dragica otišla sama mužu na grob, prekrstila se, pa čula pucketanje, usledio užas! Od tada ne spava noćima!

Odlazak na groblje uvek je mučan i bolan, a 71-godišnjoj Zadranki Dragici Vukić onaj zadnji, pre 15-ak dana, pretvorio se u moru koja joj je promenila život: propala je kroz ploču u grob i ostala tamo zarobljena oko sat vremena u bolovima zbog povreda.
Ovaj bizarni incident dogodio se 15. oktobra na zadarskom groblju Belafuža.

Dragica Vukić je pre pet meseci sahranila supruga i tog kobnog dana prvi put je došla na njegov grob sama.– Kad sam sve obavila na grobu, pošla sam par koraka unatraške prema susednoj grobnici i stala da se prekrstim, pa da krenem dalje. U tom trenutku sam osetila nešto čudno pod nogama i začula pucketanje. Pre nego što sam uspela da se pomerim, ispod mene se otvorila zemlja. Pukla je ploča koja zatvara grob i ja sam upala unutra – kroz suze priča ona.

Dragica je uspela da se zadrži laktovima da potpuno ne propadne, ali se jako povredila i zadobila višestruke povrede, zbog kojih sada ne može sama ni čašu vode da dohvati. Pored fizičkih, pati i od psihičkih trauma.

– O noćima da i ne govorim. Ne mogu da zaspim bez svetla, a i kad zaspim, često se budim. Stalno mi je pred očima ta crna rupa ispod nogu i onaj miris zemlje. Uh, taj miris mi se uvukao u nos i ne mogu da ga se rešim. To ne mogu ni da opišem. A onaj strah koji sam proživela zapomažući i čekajući da neko naiđe i da mi pomogne da izađem… – priča nesrećna žena.

Tek posle sat vremena na potpuno iscrpljenu Dragicu naišao je jedan bračni par.

– Ta žena je povikala “gospođo, jeste li vi živi?”, a muškarac je samo rekao “trči, trči” – seća se ona. Stigla je pomoć, pa su je izvukli i oprali od zemlje, a utom je stigla i Hitna pomoć. Dragica kaže da će podneti tužbu za naknadu štete.

svakidan.info

About admin

Check Also

Još jedan gubitak: Zoricu Brunclik slomila je iznenadna Šabanova smrt, a sada je uslijedila još jedna tragedija! Pjevačica neutješna! (FOTO)

Pjevačici narodne muzike Zorici Brunclik preminuo je nedavno rođeni brat Ljubivoje, potvrdio je njen suprug ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *