Home / Zanimljivosti / Gagi otkrio Luninu mračnu tajnu: ovoga smo se plašili Anabela I ja! GledajućI Zadrugu shvatili smo…

Gagi otkrio Luninu mračnu tajnu: ovoga smo se plašili Anabela I ja! GledajućI Zadrugu shvatili smo…

Mučne reči zabrinutog roditelja.

Gagi Đogani prokomentarisao je učešće svoje ćerke Lune Đogani u Zadruzi 2 i poručio da se desilo ono oko čega su se on i Lunina majka Anabela Atijas najviše brinuli. Gagi je otkrio da je Luna pred ulazak u Zadrugu bila pod velikom tremom.

– Desilo se ono čega smo se najviše bojali, i njena majka i ja. Ja moram da priznam baš kad smo pratili uživo, pre nego što je potpisala ugovor sve je bilo u redu, do poslednjih 2 dana, tada je počela da je hvata trema – rekao je on.

Lunin otac kaže da je ćerki savetovao da ne pije alkohol, ali da je ona ipak to nastavila da radi, kao i to da je i dalje naivna i da se poverava pogrešnim osobama.

– Više puta sam joj rekao mani se alkohola. S obzirom da pije antidepresive, ne bi trebala to da radi. I ta njena naivnost. Treba da oseti kome šta može da priča. Sve je to već dosta koštalo u prošloj sezoni. Ali kada je već prošlo 7-8 dana i Anabela i ja smo videli da je to ista Luna, da se nije promenila – zaključio je Đogani.

srbijadanas.com

About admin

Check Also

Zbog ovog naprosto polude: Evo šta svi muškarci vole na ženama daleko više od izgleda!

Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *