Home / Vijesti / HITNA POMOĆ OTIŠLA PO MILJANU KULIĆ!? Nišom se ore samo jauci i plač: Ne zna šta da radi, prestala je da jede, ni rođena majka ne može da joj POMOGNE!

HITNA POMOĆ OTIŠLA PO MILJANU KULIĆ!? Nišom se ore samo jauci i plač: Ne zna šta da radi, prestala je da jede, ni rođena majka ne može da joj POMOGNE!

Miljana Kulić u šoku je otkako je napustila rijaliti šou i, kako se navodi, već danima ne izlazi iz kuće. Nikako ne može da se oporavi.

“Miljana već danima ne napušta svoj dom. Utučena je i uplakana nakon napuštanja rijalitija. Mislila je da će joj kući biti mnogo lakše, ali ipak nije. Navikla je da živi život pred kamerama i sve ovo joj teško pada. Nije ni ona sigurna šta je najpametnije za nju”, rekao je izvor blizak Kulićevoj.

“Marija pokušava da je izdigne iz čitave situacije, ali joj slabo ide. Svaki dan se čuju plač i jauci. Hitna je pre neki dan dolazila, verovatno joj se i slošilo, jer sam čuo da ima slab apetit i da skoro ništa ne jede. Kako će se sve ovo završiti Boga pitaj!” zaključio je izvor.

 

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

 

About admin

Check Also

SEĆATE SE ALBANCA KOJI JE LOMIO KRST NA SRPSKOM MANASTIRU: Stigla ga je strašna sudbina, a zbog njega se Albanci plaše da se približe pravoslavnim svetinjama!

Alem Kurti, koji je lomio krst na srpskom manastiru na Kosovu pre 14 godina, umro ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *