Home / Zdravlje i Hrana / Izbacila je samo jednu namirnicu iz ishrane: tijelo joj se prepolovilo, sve ružne masne naslage su nestale

Izbacila je samo jednu namirnicu iz ishrane: tijelo joj se prepolovilo, sve ružne masne naslage su nestale

Nelly Devote (27) iz Švedske odlučila je putem društvenih mreža podijeliti svoju životu priču, koja će možda i druge potaknuti da učine isto.

Nekada je najmanje tri puta sedmično izlazila sa prijateljima, a ujutro bi se budila sa ozbiljnim mamurlucima.

– Ne znam koliko sam tačno pila. Mnogo – rekla je Jelly, koja sada konzumira od jedne do dvije čaše vina ili šampanjca svake druge nedjelje. A posljedica te promjene najvidljivija je na njenoj liniji.

Jelly je na Instagramu objavila kako je smršala oko 20 kilograma.

Osim što se odrekla alkohola, počela je i da vježba kod kuće. Odmah je u prvim nedjeljama vidjela i prve rezultate i to je bio podsticaj da više ne pije alkohol.

– Jednostavno je nemoguće imati zdravo tijelo i duh uz toliko alkohola – kazala je ona.

Alkoholna pića je zamijenila vodom, dnevno ima tri veća obroka sa pet -šest manjih u kojima dominira zeleno povrće, zdrave masti i proteini.

– Kada sam konačno natjerala sebe da idem u teretanu, zaljubila sam se u fitnes i uživala u njemu više nego ikada. Najvažnije je da sam prestala sebe da mrzim – napisala je na “Instagramu” i dodala da sada ima mjeru i da se nikada bolje nije osjećala.

About admin

Check Also

Marija odlijepila zbog Lune: šta mi svi radimo ovdje ako se već zna da ćeš ti da pobijediš?!

Marija Kulić kivna je na Lunu Đogani jer smatra da se već zna da će ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *