Home / Vijesti / Jeli smo iz istog tanjira noć prije pogibije: Tea otkrila šta joj je Šaban rekao samo nekoliko sati prije smrti!

Jeli smo iz istog tanjira noć prije pogibije: Tea otkrila šta joj je Šaban rekao samo nekoliko sati prije smrti!

Mlada pjevačica Tea Tairović imala je priliku da u više navrata sarađuje sa čuvenim Šabanom Šaulićem, a sada se prisjetila anegdota iz druženja sa njim.

Tea Tairović je nastupala sa Šabanom Šaulićem veče prije nego što je poginuo u saobraćajki u Njemačkoj.

– Sjedila sam pored njega i Mirsada, bukvalno smo jeli iz istog tanjira. Nešto smo jeli pred svirku i pitala sam ga zašto ne pjeva neke druge pjesme koje ja volim, recimo “Gordana”, “Mihajlo” i tako nešto… On mi je pričao kako je on to pjevao ranije, rekao mi je koji je repertoar imao ranije. Tako neki običan raspored smo imali – prisjetila se Tea za Blic.

– Ima jedna anegdota. On se nije mnogo miješao u aranžman. Tekst je išao “Ti si nova u ovom gradu, svi bi htjeli da te ukradu” i on kaže: Kako, bre, nova, svi je znaju i onda je izmijenio tekst. Toga se uvijek setim – prisjetila se pjevačica.

.

.

About admin

Check Also

SEĆATE SE ALBANCA KOJI JE LOMIO KRST NA SRPSKOM MANASTIRU: Stigla ga je strašna sudbina, a zbog njega se Albanci plaše da se približe pravoslavnim svetinjama!

Alem Kurti, koji je lomio krst na srpskom manastiru na Kosovu pre 14 godina, umro ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *