Home / Savjeti / Kako stezete pesnice? Način na koji to radite govori kakav ste čovek! (Foto)

Kako stezete pesnice? Način na koji to radite govori kakav ste čovek! (Foto)

Način na koji stežete pesnicu govori dosta o vašoj ličnost. Da li ste hrabri, otvoreni, komunikativni ili pak zatvoreni i nedostupni ljudima možete saznati na osnovu ovok kratkog testa!

Ukoliko vam pesnica izgleda kao na slici broj 1:
Vi ste oštroumna osoba i umete sa rečima, ipak malo ste stidljivi što vam onemogućava da u punom sjaju ispoljite te osobine. Zbog ovoga, mnogi vas smatraju ćutljivom i nekomunikativnom osobom. Vi ste precizni i pedantni, ponekad zahtevate previše od sebe, što dovodi do nepotrebnog nespokoja. Pronicljivi ste, i pokušavate da ne narušavate svoju unutrašnju harmoniju. Svako ko je u vašem okruženju, oseća se jako komforno.

Pesnica pod rednim brojem 2:
Komunikativni ste i privlačite ljude različitih profila. Prijatelji jako cene vašu iskrenost i duhovitost. Uvek ste sigurni u sebe i imate veoma razvijen osećaj samopoštovanja. Odličan ste lider, kako među prijateljima, tako i u poslu. Ipak, u donošenju smelih odluka, često vas sprečava strah od neuspeha, jer neuspeh može da povredi vaše samopoštovanje.

Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalama. Od velike je važnosti da ne prestanete da verujete u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri.
Ukoliko stežete pesnicu kao na slici pod rednim projem 3:
Uživate da pomažete ljudima, čak i onda kad vam to donosi neke neugodnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno ste energični i pomalo nestrpljivi. Osobe kao vi nazivaju avanturistima i neustrašivima, ali u isto vreme, mnogima neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć.

Od životne vam je važnosti priznanje i prihvatanje, jer se često suočavate sa ljudima koji iskorišćavaju vašu dobrotu. Ipak, jaka unutrašnja srž vam ne dozvoljava da rizikujete i odustanete od ljudi.

http://www.srbijadanas.com/

About admin

Check Also

Srpski dečji psihijatar: Da ste detetu dali dovoljno pažnje, ne bi bilo besno, razmaženo i neposlušno!

Prof. dr Svetomir Bojanin, jedan je od utemeljivača neuropsihologije razvojnog perioda, poznati dečji psihijatar i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *