Home / Vijesti / Košarkaš Andrej (25) skočio sa zgrade u Jagodini zbog kockarskih dugova? Njegov posljednji status na Facebooku je jeziv!

Košarkaš Andrej (25) skočio sa zgrade u Jagodini zbog kockarskih dugova? Njegov posljednji status na Facebooku je jeziv!

Mladić Andrej S. (26), čije je tijelo pronađeno u 4 ujutru između ponedjeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najvjerovatnije je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama, Andrej se oko četiri ujutru ubio skokom sa zgrade u Jagodinu, u koju je došao poslovno. Kako se sumnja, navodno se na taj potez odlučio zbog kockarskih dugova.

Njegovo tijelo pronađeno je na ulici, a policija je posumnjala da ga je neko udario kolima. Međutim, utvrđene su povrede glave i skočnog zgloba, tako da je najvjerovatnije riječ o samoubistvu, a u njegovom stanu pronađeno je oproštajno pismo.

Neposredno pred smrt na svom Fejsbuk profilu ostavio je jeziv status. Riječ je o stihovima dueta Jelene Karleuše i Saše Matića.

“Ne uzima Bog ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči. Zatvorite ih sve!”, napisao je mladić, a na kraju je stavio sliku kockice.

Kako Kurir saznaje, Andrej se bavio košarkom i odbojkom dok je živio Kraljevu, a povremeno je radio i sa ocem Brankom koji je odbojkaški trener i drži školu odbojke.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je iz Kraljeva u Jagodinu došao poslovno i smjestio se u iznajmljeni apartman u zgradi u Čočetovoj ulici.

(Kurir)

 

About admin

Check Also

“Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete ubice?”

Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete bezdušne ubice!?? Imam samo 22 godine i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *