Home / Savjeti / Ma da li je ovo moguche! Kija se vratila bivsem dečku, postoje i dokazi a mislila je da se neće saznati

Ma da li je ovo moguche! Kija se vratila bivsem dečku, postoje i dokazi a mislila je da se neće saznati

Kristina Kija Kockar, još uvijek zakonita supruga Slobodana Radanovića, očito je odlučila da stavi tačku na odnos sa pjevačem, te je, kako piše “Srpski telegraf”, utjehu pronašla ni manje ni više nego u staroj ljubavi. Ona je navodno obnovila romansu sa Stefanom Kariće, sa kojim je, kako se spekulisalo, bila u vezi prije ulaska u rijaliti “Zadrugu”.

Kristina i Stefan bili su zajedno na jednom privatnom slavlju, a odale su ih fotografije na društvenoj mreži Instagram. Iako su se trudili da ne privuku pažnju medija, fotografije koje su objavljene dokazuju da su sjedili jedno pored drugog tokom cijele večeri.

Kako navodi izvor “Srpskog telegrafa”, Kija i Stefan su došli odvojeno, ali su spontano sjeli zajedno. Izbjegavali su bilo kakav gest kojim bi pokazali da su prisni, zato što stjuardesa ne želi još jedan medijski skandal.

– Stefan i Kristina su se čuli po završetku rijalitija. Pričali su satima preko telefona. Iako su prije “Zadruge” bili u kontaktu, prekinuli su druženje jer je njihov odnos već privukao mnogo pažnje. Ni Stefan nije htio da se provlači po novinama i da ga bilo ko uznemirava i svašta ispituje. Čim je uhvatila malo više slobodnog vremena, Kija se vidjela sa Stefanom, a kako su prije proslave na kojoj su viđeni prethodno veče proveli zajedno u jednom restoranu, stare varnice su ponovo proradile – priča neimenovani izvor i dodaje:

– Obnovili su vezu, ali su čvrsto odlučili da će ljubavnu romansu na sve načine kriti od očiju javnosti. Ne žele da se svašta priča i piše dok Kristina zakonski ne okonča brak sa Slobom. Iako su na žurki sve vrijeme bili jedno pored drugog, maksimalno su se trudili da ostanu na distanci kako ne bi priče odmah počele da kruže. Ipak, bilo je očigledno da se između njih nešto dešava jer su sve vrijeme razmjenjivali poglede. Nisu skidali osmijeh s lica i više puta su se snažno grlili, pa je bilo jasno da nisu samo prijatelji – završava sagovornik.

Da podsjetimo, Stefanov otac Osman Karić pričao je o vezi njegovog sina i Kije, pa je tako više puta na Instagramu ponovio da je Kockareva direktno iz sobe njegovog nasljednika otišla u “Zadrugu”, ali da ne može da tvrdi da su spavali zajedno.

(Alo.rs)

About admin

Check Also

Srpski dečji psihijatar: Da ste detetu dali dovoljno pažnje, ne bi bilo besno, razmaženo i neposlušno!

Prof. dr Svetomir Bojanin, jedan je od utemeljivača neuropsihologije razvojnog perioda, poznati dečji psihijatar i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *