Home / Vijesti / Marinko Rokvić PRIZNAO VANBRAČNOG SINA: Emotivna PRIČA SINA IZGJEGLICE: Znao sam mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama.

Marinko Rokvić PRIZNAO VANBRAČNOG SINA: Emotivna PRIČA SINA IZGJEGLICE: Znao sam mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama.

Poznati pjevačnarodne muzike imao je vezu prije braka, a iz te ljubavi sa izvjesnom Milom, Marinko Rokvić je dobio sina Darija.

1aaaa

 

Tek nakon veze sa Milom, Marinko je upoznao sadašnju suprugu Slavicu, sa kojom ima dvojicu sinova, takođe pjevača Nikolu i Marka Rokvića.

 

1209483-nikola-rokvic-damir-dervisagic-ls-750x500

Iako se spekulisalo da su se njih dvoje razveli pa pomirili, malo ko zna da Marinko ima i treće dijete.

Mila i Marinko nikada nisu bili u braku, a njihov sin rodio se kao plod ljubavi. Naš pjevač je priznao Darija koji je prije izvjesnog vremena dolazio u Beograd. Dario je oženjen Portugalkom, sa suprugom živi u Kanadi, a imaju dva sina, Romea i Matea.

marinko

Iako nije odrastao sa Marinkom, njegov vanbračni sin nosi očevo prezime, a s druge strane pjevač nikad nije javno pričao o svojoj bivšoj ljubavi koja mu je podarila sina.

Iako je uvijek bio u kontaktu sa ocem i braćom Nikolom i Markom, odrastanje bez porodice Dariju je bolna uspomena.

1aaaa

– Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvijek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je Dario svojevremeno za “Pink”.

Novi.ba

About admin

Check Also

“Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete ubice?”

Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete bezdušne ubice!?? Imam samo 22 godine i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *