Home / Savjeti / Muškarac rođen bez pe..sa nakon prvog se*sa u 45. godini pao u komu

Muškarac rođen bez pe..sa nakon prvog se*sa u 45. godini pao u komu

Čovjek rođen bez penisa je pao u komu ubrzo nakon što je izgubio nevinost. Andrew Wardle (45) je nakon 10 sati duge operacije dobio bionički penis i konačno je mogao da uživa u seksu. On i njegova djevojka Fedra Fabijan su bili oduševljeni rezultatima.

Međutim, svega nekoliko dana nakon što je imao seks prvi put Fedra je našla momka srušenog na podu. On je hitno odvezen u bolnicu gdje je u komi proveo pet dana.

“Imao je groznicu danima i povraćao je. Mislili su da ima neki virus koji napada nervni sitem”, rekao je njegov publicista za “Daily mail”.

Nekoliko dana je bio u toliko teškom stanju da ljekari nisu mogli ni da ga skeniraju. Testirali su ga na rak pankreasa, ali su utvrdili da nije to.

Fedra je rekla da se plašila da nije njihov seks doveo do toga da se Andrew razboli, ali su doktori otkrili pravi uzrok.

U pitanju je bio problem sa žučnom kesom i Andrew je dobio lijekove i trenutno se oporavlja.

Andrew, koji je rođen u Manchesteru i bavi se keteringom, rođen je sa oboljenjem ekstrofija bešike, što znači da su mu se spolni organi formirali izvan tijela.

Iako je imao jedan testis, nije imao penis. U prošlosti je zbog toga pokušao da se ubije, ali je 2012. dobio nadu nakon što su su ga uputili kod dr Dena Vuka, urologa Univerzitetske bolnice u Londonu (UCLH). On ga je upoznao s kolegom Dejvidom Ralfom, stručnjakom za genitalnu rekonstrukciju, koji ga je operisao.

Izvor: Fokus.ba

About admin

Check Also

Vic : Razgovaraju Amerikanac, Englez i Ciga

Kaže Amerikanac: – Ja sam men. Kakav men? – Biznismen. Kaže Englez: – Ja sam ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *