Home / Zdravlje i Hrana / Naučite ovo pre nego što ga sledećI put stavite u usta: postanite nezamenljiva kraljica 0raln.Og se*sa

Naučite ovo pre nego što ga sledećI put stavite u usta: postanite nezamenljiva kraljica 0raln.Og se*sa

Pružanje oralnog seksa partneru je nekad lepše nego sam seksualni čin, zato ga morate raditi sa stilom. Nikako eto tako da odradite. Morate se uživetu uloge sluškinje i raditi u tom trenutku sve ono što on voli. Oralni seks nije neka posebna nauka, a mi ćemo vam savetima pomoći kako da postanete kraljica ove vrste zadovoljavanja.

Pre svega, važno je da zauzmete stav da oralni seks nije ništa prljavo ili loše, nešto što žene ne smeju da rade. U oralnom seksu uživaju obe strane.

Većina žena je užasna u oralnom zaodovljavanju, pa ga zbog toga i zaobilaze, ne želeći da upropaste kompletni užitak. S druge strane, prevari su više skloni muškarci koji u krevetu ne dobijaju apsolutno sve od svoje lepše polovine.

Uozboljite se, probudite se i prestanite da budete monotone. Naučite kako se zaista zadovoljava muškarac, tako da nikada više neće poželeti da uskoče u tuđi krevet.

KAKO DA POČNETE?

Prave reči su često moćnije od najboljih tehnika oralnog seksa. Orgazam se događa u njegovoj glavi. Ukoliko kažete ono što čak i ne zna da želi da čuje možete da pokrenete instant orgazam. Zato je šaputanje “prljavih reči” toliko važno. Pitajte ga “Kako želiš da te zadovoljim? – videćete instant osmeh na njegovom licu.

Većina žena su tihe i često pristaju na oralni seks, ne rekavši ni jednu jedinu reč. Opustite se… zabavite se. Niko ne očekuje da razgovarate dok imate penis u ustima, ali zastanite za trenutak, udahnite, osmehnite se, dajte mu kompliment, recite mu da uživate, pitajte ga za povratnu informacije, ili recite mu šta želite da radite. Verujte u ono što kažete i recite to bez straha, i sve što kažete će zvučati odlično.
Muškarac i žena na krevetu

Foto: Profimedia

ZADOVOLJSTVO

Gledajte na oralni seks kao zadovoljstvo za sebe, i to je upravo ono što će on postati za vas. Naravno, potrebno je da pronađete pravog momka za to, naravno, za neke muškarce jednostavno ne vredi vaš “napor”, ali za momka koga zaista volite, prirodno je da uživate u zadovoljstvu na bilo koji način.

KONTAKT OČIMA

Nemojte da se stidite. Oči su prozori vaše duše. Neka vidi strast u očima. Vaše oči moraju gotovo da se smeju za njega. Neka vidi čistu radost u tvojim očima. Ne brinite o tome kako izgledate odozgo. Gledajući u njega komunicirajte, pratite njegove reakcije na vaše poteze. Najvažniji trenutak za kontakt očima je trenutak orgazma.

BITAN JE STAV

Stav je sve. Pravi stav znači da dajete utisak da uživate u oralnom seksu. Stavite mu do znanja da ne možete da živite bez njegovog penisa u vašim ustima.

NE ŽURITE

Ne žurite. Uzmite stvari sporo. Fokusirajte se na put. Uživajte u svakoj sekundi toga i zaboravite na odredište. Ne postoji destinacija. Ne brinite o vremenu, i da li je previše vremena prošlo od kada ste počeli. Ne stavljajte vremenska ograničenja. Neka traje onoliko dugo koliko traje.

A TESTISI?

Dakle, mnoge žene zaboravljaju na one osetljive “kuglice”. Postoji više od njegovog penisa. Ima toliko toga što možete da uradite sa testisima. Golicajte ih, poljubite, nežno sisajte, masirajte, lista ide dalje. Samo budite nežne i pažljive jer jedan pogrešan potez može dovesti do vrhunskog bola.

KORISTITE RUKE

Naravno, podrazumeva se da ih koristite ispravo. U ritmu sa radom vaših usana. Sjajan oralni seks je onaj sa korišćenjem ruku. Naizmenično radite ustima, a potom i rukama.
ruke

Foto: Profimedia

POKUPITE NEKE POKRETE OD MAJSTORA

Da žene gledaju porniće, to je već poznato (detaljnije OVDE). Eto prilike da pokupite neke sjajne pokrete od profesionalki sa ekrana. Ovde ćemo spomenuti i osmeh. Važno je da imate osmeh Mona Lize dok ga zadovoljavate. Ne da se cerekate, jer se to može negativno odraziti na njegov ego i libido, ali dok odmarate, izvadite penis iz usta, zastanete i sanjivo se najsmejte. Poneta je da pošaljete poruku „Volim ono što radim“.

IDITE DUBOKO ILI NEMOJTE IĆI UOPŠTE

Ako postoji jedna veština koju treba savladati onda je to “duboko grlo”. Samo jedna od 10 žena obično može da izvede “duboko grlo” sa lakoćom. Sa dovoljno volje možete savladati sve. Kada možete to da uradite, vaš partner nikada neće želeti drugu ženu u životu. Kada je u pitanju “duboko grlo” MORATE DA VERUJETE U SEBE. Jednostavno prestanite da odustajete svaki put kada pokušate da ga uhvatite dublje. Fokusirajte se na opuštanje, smehom i gurajte. Budite u poziciji u kojoj kontrolišete kretanje.

POKUPITE KOSU

Zavežite kosu u punđu ili u rep (još bolje!). Pokupite kosu da ona ne ulazi stalno u “akciju” i odvraća vas od potrebe da pomerite kosu svaki minut. To je dosadno i ubija raspoloženje. Muškarci su vizuelni, a dobar način je da iskoristite to u svoju korist i da promenite frizuru s vremena na vreme.

GUTAJTE SA STILOM

Ne pljujte, progutajte. Mnogi muškarci će reći da “gutanje potpuno zavisi od vas”. Morate progutati, inače sve što ste ste uradile ne vredi. Najvažniji deo oralnog seksa je kako ćete završiti, a ako to ne učinite na pravi način, onda je bolje da niste ni započele.

About admin

Check Also

Recite ne dijabetisu : Jaje je sve što trebate da kontrolišete šećer u krvi! Evo šta morate učiniti

Dijabetes je veoma česta bolest. Kako biste je spriječili potrebno je da jedete zdravu hranu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *