Home / Savjeti / Ne bacajte novac na pedikuru: 2 sastojka iz kuhinje učinit će vaša stopala prelijepim!

Ne bacajte novac na pedikuru: 2 sastojka iz kuhinje učinit će vaša stopala prelijepim!

Većina ljudi brine o svom cijelom tijelu, ali često zaboravljaju svoje noge. Međutim, suha i ispucala stopala su izuzetno neatraktivna i neugodna, a često mogu i uzrokovati veliku bol. Noge su od velike važnosti za ostatak našeg tijela i traže odgovarajuće liječenje, zato im treba posvetiti pažnju.

Naime, naša stopala su podvrgnuta velikom pritisku i težini tokom dana, tako da su često previše umorna i oštećena, ali sada jetu odličan način koji ćemo vam predstaviti u nastavku, kako bi tretirali pravilno.

Ovaj postupak je potpuno jeftin i vrlo jednostavan tako da možete zaboraviti na skupe tretmane pedikure u spa centrima i još uvijek dobiti iste, pa čak i bolje efekte vjerujte nam.

Ovaj prirodni recept će vas opustiti i liječiti vaše noge i ukloniti sve mrtve stanice kože. Nakon toga vaše noge će biti spremne za vaše nove sandale!

Sve što trebate da uradite je sljedeće:

Naspite 2-4 šoljice toplog mlijeka u jedan lavor i umočite noge u njega. Potopite ih tako 5-10 minuta, pa dodajte malo sode bikarbone i očistite dobro sa nekom četkom.

Nakon što ste to uradili samo isperite stopala sa toplom vodom i nanesite malo hidratantne kreme za stopala. Efekti su toliko dobir da će vas iznenaditi!

About admin

Check Also

Adna iz Zenice oduševila žiri u Supertalentu (Video)

Četvrto zlatno dugme šeste sezone Supertalenta pripalo je Adni Šestić koja se pjevala pjesmu Josipe ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *