Home / Zanimljivosti / Novo istraživanje potvrdilo: Žene su najsrećnije u 40-im godinama

Novo istraživanje potvrdilo: Žene su najsrećnije u 40-im godinama

I, ipak se čini kako su srednje godine zaista i najbolje godine života! Slažete li se i vi?

Žene su upravo u svojim 40-im najsrećnije u životu, tvrdi jedno novo istraživanje nedavno provedeno u Velikoj Britaniji. Naime, čak je 70 posto žena u dobi od 40 do 50 godina, koje su učestvovale u spomenutom istraživanju, izjavilo kako su upravo njihove 40-e razdoblje u kojem se osećaju srećnije nego ikada, piše Her.

Samo jedan od razloga njihove sreće i zadovoljstva životom jeste i to što se više ne obaziru na sitne nesigurnosti i gluposti kojima su se zamarale kad su bile mlađe, a čak 66 posto žena je izjavilo kako se trenutno osećaju odlično u sopstvenom telu.

Zadovoljnije su i seksualnim životom

Osim toga, čak je polovina ispitanih žena izjavila kako su trenutno zadovoljnije i svojim seksualnim životom, nego što su bile u svojim 20-im i 30-im, a kad su trebale da se uporede sa samima sobom pre desetak godina i danas – danas su, tvrde, mnogo manje nepotrebno kritične prema sebi.

I, ipak se čini kako su srednje godine zaista i najbolje godine života! Slažete li se i vi?

Izvor: net.hr

About admin

Check Also

Otkrivena još jedna velika tajna Zerine Hećo! Iz braka sa ovim čovjekom je dobila kćerku: Htio da joj oduzme malu Saru, podnio prijavu protiv nje!

Zerina Hećo neutješna je otkako je Aleksandra Subotić objelodanila pred zadrugarima i milionskim auditorijumom da ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *