Home / Zenski Kutak / ODLUČIO SVE PRIZNATI, DARKO LAZIĆ KONAČNO OTKRIO PRAVI RAZLOG: Evo zašto nije potpisao papire za razvod braka od Ane Sević

ODLUČIO SVE PRIZNATI, DARKO LAZIĆ KONAČNO OTKRIO PRAVI RAZLOG: Evo zašto nije potpisao papire za razvod braka od Ane Sević

Uprkos činjenici da imaju nove partnere, Darko Lazić i Ana Sević još uvijek nisu okončali svoj brak.

Pjevač je sada odlučio otkriti prave razloge zbog kojih nije potpisao brakorazvodne papire.

– Nismo uspjeli da se dogovorimo oko starateljstva nad kćerkom. Svkestan sam da dijete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali volio bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan – rekao je Darko Lazić za magazin “Story”.

Dalje je ispričao kako njegova vjerenica Marina Gagić, sa kojom čeka dijete, reaguje na to što je još uvijek oženjen Anom Sević.

– Ne reaguje, jer je samo pitanje dana kada će se sve završiti. Svjesna je mjesta koje joj pripada u mom srcu.

Na pitanje koje greške iz prvog braka ne bi volio da ponovi, Darko kaže:

Trudiću se da ne ponovim apsolutno nijednu grešku. Ne kažem da sam bio bahat i bezobrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku sa Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram da priznam kako nisam očekivao da ću tako brzo uspjeti ponovo da se zaljubim. Marina me je osvojila dobrotom, harizmom i pitomim crnim očima. Osjećam se posebno kada me ona pogleda.

Novi.ba

About admin

Check Also

SAMA KOST I KOŽA: Ovako izgleda anoreksična Anđelina sa 34 kilograma! Nove slike glumice zapanjile svet! (FOTO)

Anđelina Džoli je snimljena u Los Anđelesu, i ove fotografije su izazvale lavinu različitih komentara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *