Home / Horoskop / Ova 3 horoskopska znaka su najlošiji muževi

Ova 3 horoskopska znaka su najlošiji muževi

Postoje li muškarci koji jednostavno nisu stvoreni za brak? Ako je vjerovati horoskopu, nažalost – postoje…

Ponekad mane prevladaju nad vrlinama – osobito kod ova tri znaka Zodijaka i njihovih „bračnih predispozicija“. Muškarci rođeni u ova tri horoskopa znaka definitivno nisu rođeni pod zvijezdom sretnog braka…

Djevica
Muškarci rođeni u znaku Djevice ljubomorni su i nesigurni – a to mogu jako dobro sakriti u početku veze. Tek kad prođe neko „slatko“ vrijeme, onda pokažu svoju pravu stranu i mogu biti veliki manipulatori i bolesni kontrol-freakovi.

Bik
Bikovi će se uvijek radije odlučiti za svoju karijeru umjesto za stabilnu vezu i djecu. To objašnjava zašto navečer radije ostanu u uredu – radije nego da provedu s najdražom ugodnu večer pred televizorom ili je odvedu na večeru u restoran. Premda muškarci rođeni u znaku bika često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno – za njih toliko dragocjenog – vremena.

Riba
Nažalost, Ribe često same sebe katapultiraju u zatrovanu vezu. Muškarci rođeni u znaku Ribe inače su puni razumijevanja te su jako osjećajni – stoga bi trebali biti omiljeni partneri. Nažalost, gotovo uvijek privuku pogrešnu osobu koja ne zna cijeniti njihove kvalitete. Lakovjerni kakvi jesu, krivicu traže kod sebe – i zbog toga su prokleto nesigurni.

Izvor: miss7.24sata.hr

About admin

Check Also

Muževi, momci, ljubavnici mogu da dolaze i odlaze, ali mi ostajemo

Početkom svake Nove, odnosno januara, nižu mi se rođendani onih koje volim godinama. Ta ljubav ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *