Home / Horoskop / Ovaj horoskopski znak u novembru čekaju trudnoća I brak! A evo kome se vraćaju bivšI

Ovaj horoskopski znak u novembru čekaju trudnoća I brak! A evo kome se vraćaju bivšI

Pogledajte šta vam zvezde poručuju.

1. novembra Retrogradna Venera ušla je u znak Vage, i tu će se zadržati sve do kraja novembra. Strasti će se napokon smiriti, burni odnosi će zaploviti mirnijim vodama. Veze koje su iznenada prekinute sada će dobiti drugu šansu.

Preispitaćemo odnose, pronaći balans u njima i tako probuditi čaroliju. Sada veze postaju kvalitetnije i sigurnije. Očekuje vas puno romantičnih dana i nežnih emocija.

Vage će napokon osetiti sigurnost u vezi. Osećaće se ispunjeno i blistaće sebi pred ogledalom. Poželećete brak, najdraži će vas zaprositi. Mnoge Vage će zatrudneti u ovom periodu. Ljubav je svuda oko vas. Uživajte, jer u novembru ćete osetiti atmosferu bajke.

Blizanci, Lavovi, Strelčevi i Vodolije će se posle dužeg vremena opustiti. Gospodin bivši će se vratiti sa osmehom, sa pralinama i sa cvećem. Da li ćete to moći da odbijete? NEEE, to se nikada ne odbija, jer došlo je vaših pet minuta.

Prijaće vam njegova pažnja, uživajte u toplom zagrljaju i iskrenim ljubavnim izjavama. Sve će nekako dobiti svetliju nijansu. Sa prijateljima očekujte više druženja. Ovo je period koji ćete pamtiti po lepom.

Ovnovi, Rakovi, i Jarčeviće se posvetiti detaljnoj analizi sopstvenih osećanja. Postoji mogućnost da će da bude i neprijatnih situacija, ali uskoro će proći. Vežbajte tako svoju strpljivost. U novembru ćete se tako suočiti sa svojim istinskim željama. Biće vam koristan ovaj period kako biste iz jednog novog ugla sagledali svoju vezu. Sve će nekako na kraju izaći na površinu, a vreme je i bilo.

Bikovi, Device, Škorpije i Ribe će u novembru osetiti da im je potreban odmor. Njima je prethodni period bio previše turbulentan. Posvetiće se sebi, masažama, ulepšavanju i treniranju. Pronaći će sada svoj mir i neku svoju oazu snova, zaroniće u nju sve dok ne padne sneg. A, tada? Tada će se pojaviti onaj pravi što će im skinuti zvezde sa neba. Ne kaže se džabe da ko čeka, na kraju i dočeka.
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubavFoto: Shutterstock, ilustracija
Astro Paunović/A.K.

About admin

Check Also

Znaci Zodijaka u dugoj vezi: Bik vara, ali ne ostavlja, Rak veran do srži

Ljubav nikad ne umire prirodnom smrću. Umire jer ne znamo da joj obnovimo izvor. Umire ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *