Home / Vijesti / Ovo je bivšI dečko manekenke koja se ubila: Marija je godinama bila u turbulentnoj vezi sa Aleksandrom, a njihova poslednja zajednička fotografija će vas rasplakati (video)

Ovo je bivšI dečko manekenke koja se ubila: Marija je godinama bila u turbulentnoj vezi sa Aleksandrom, a njihova poslednja zajednička fotografija će vas rasplakati (video)

Manekenka i TV lice Marija Ćurčić (25), ćerka novinarke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića, izvršila samoubistvo, ali nije ostavila oproštajno pismo i niko ne može da pretpostavi koji je razlog što je nesrećna devojka digla ruku na sebe.

Navodno, prema rečima prijatelja, Marija je nedavno raskinula dugu vezu.

“Ona je godinama zabavljala s jednim momkom, bila je to turbulentna veza. Pošto nije imala drugih problema, možda je to bilo presudno da se odluči na ovakav korak, jer se teško nosila s raskidom”, rekao je blizak prijatelj manekenke.

Manekenka i njen bivši dečko Aleksandar bili u vezi nešto manje od dve godine i da je Marija nakon raskida upala u depresiju, zbog čega su se rastali.

 

Marija i Aleksandar su se bavili klabingom, kako su se i upoznali, a o velikoj ljubavi mladog para svedoče fotografije objavljene na njegovom Instagram profilu.  Na fotografijama deluju veoma srećno. Njihova poslednja zajednička  fotografija koju je Aleksandar postavio rasplakaće mnoge.

Kurir.rs/Pink/Foto Printscreen

About admin

Check Also

“Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete ubice?”

Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete bezdušne ubice!?? Imam samo 22 godine i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *