Home / Vijesti / Ovo su ubjedljivo najbolje supruge u horoskopu: Blago vama ako ste sa njima!

Ovo su ubjedljivo najbolje supruge u horoskopu: Blago vama ako ste sa njima!

Zvijezde kažu da su ova dva Zodijaka najbolja za brak. One su jednostavno stvorene za tu ulogu, te imaju sve što je potrebno za savršen brak.

Žena Rak je sjajna domaćica i majka. Ona je neuništiva i hrabra, požrtvovana je i sve bi učinila za svoju porodicu. Veoma su vezane za majku koja ih u svemu savjetuje i ako imaju kćerku i sina, više su vezane za kćerku. Oca dižu na pijedestal, ali s njim dolaze često u sukob, dok je majka za njih autoritet. Sa rodbinom su u dobrim odnosima, osim ako nisu predmet kritike, što nikako ne podnose. U tom slučaju prekidaju familijarne odnose.

Žena Jarac na prvi pogled djeluje nedostupno, ali je zapravo veoma emotivna. Kombinujući snažan razum i humor, često crni, Jarac će vam biti nevjerovatan kompanjon. Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i istomišljenike. Za Jarca ne postoje granice kada su u pitanju prijatelji i porodica. Veoma poštuje tradiciju, najviše voli praznike i rado okuplja prijatelje i porodicu. Nema mnogo prijatelja, ali su zato iskreni i doslijedni. Izlivi emocija nisu česta pojava kod Jarca, osjećanja će radije izraziti nekakvim djelovanjem.

Izvor: superzena.b92.net

About admin

Check Also

“Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete ubice?”

Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete bezdušne ubice!?? Imam samo 22 godine i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *