Home / Savjeti / POGODILA GA CIGLOM U GLAVU! Milica Todorović mu se OSVETILA, pjevačica ispričala sve o posjećivanju psihijatra! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

POGODILA GA CIGLOM U GLAVU! Milica Todorović mu se OSVETILA, pjevačica ispričala sve o posjećivanju psihijatra! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Pjevačica Milica Todorović važi za jednu od najpopularnijih, najljepših i najduhovitijih na našoj estradi. Ona je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa često kaže nešto i što ne bi željela, a sada je odlučila da otvori dušu i ispriča sve što javnost nije znala.

mm

Ona se osvrnula na svoje tinejdžerske dane, pa se prisjetila kako je druga gađala ciglom u glavu:

– Jednog druga sam gađala ciglom u glavu, zato što je on mene gađao šljivcima, zelenim – rekla je ona, a onda priznala da bi voljela da ima veće grudi.

– Nekad se pogledam u ogledalo i kažem: “Milice, kakva si riba. Samo malo veće grudi…” i onda kažem: “Ma jok, šta će ti, lijepa si i bez grudi”.

mn
To što njen sadašnji dečko ima dijete sa bivšom ženom tvrdi da joj nimalo ne smeta. Sa druge strane, koliko u ljubavi umije da bude vatrena objasnila je govoreći o napuštanju stana nakon svađa sa bivšim, kao i vrelim akcijama u javnosti.

–  Pa, to nije loše uošte. Malo egzibicije, razumiješ. Malo kao… da ne bude monotono – ispričala je Milica, koja nakon svađa kaže da nije zaista napuštala stan, koliko bi eventualno odlazila do prodavnice po čokoladu, da bi se smirila.

nj
Iako tvrdi da otac Radeta Kovačevića ne žali što mu ona nije snajka, test kojem se podvrgla pokazivao je suprotno. Taj trenutak Milica je iskoristila da ga pozdravi kao starog i dobrog prijatelja.

– Jao, Draganče mili… E, moj Draganče… Ljubim te puno – poručila mu je Milica.

m

Tablete za smirenje ispijala je samo ukoliko bi to bilo neophodno, ali za prave problem bez srama pjevačica je priznala da je tražila stručnu pomoć.

– Da. I kod psihijatra i kod psihoterapeuta. I vama bih isto preporučula. Super je – zaključila je ona.

prva

Novi.ba

About admin

Check Also

Čuo sam curu kako govori materi preko mobitela da je trudna. Tada smo…

Čuo sam djevojku kako priča majci preko telefona da je trudna. Tada smo bili na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *