Home / Zanimljivosti / PROCURILE SLIKE BIVŠEG MUŽA STANIJE DOBROJEVIĆ: Pogledajte kako izgleda, a svi ostanu bez teksta kada vide ovaj detalj!

PROCURILE SLIKE BIVŠEG MUŽA STANIJE DOBROJEVIĆ: Pogledajte kako izgleda, a svi ostanu bez teksta kada vide ovaj detalj!

Starleta Stanija Dobrojević se tokom razgovora sa Elvirom Ivazović prvi put se osvrnula na svoj neuspjeli brak i javno priznala da je bila u vjenčana dvije godine.

Iako su prije osam godina mediji pisali o tome da se Stanija udala u Americi, ovo je prvi put da je starleta javno priznala ovaj detalj iz privatnog života.

– Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dvije godine, bez djece, naravno. Ali, mi nije padalo na pamet da rađam djecu prije 30. godine, jer sam željela da ostvarim svoje hirove, ciljeve – rekla je Stanija, ali nije željela da otkrije ko joj je bio suprug.

Iz Stanijinog PR tima su potvrdili ovu informaciju.

– U pitanju je bio mlad dečko koji je stranac, nije sa našeg podneblja. To je bilo odavno, ima više od pet godina kako su se rastali – navode Stanijini saradnici, iako nisu željeli da otkrivaju više detalja o tačnom razlogu razvoda. Ipak, kako tvrde, to nije bio brak iz interesa:

– Nije bio u pitanju brak zbog papira i bilo kog interesa, već naprotiv.

Još tokom Stanijinog učešća u „Farmi 1” 2011. godine, pisalo se o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Ipak njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta. Mnogi mediji prenijeli su priču da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski.

– Tačno je da su se Stanija i Vladimir vjenčali u Las Vegasu. To se dogodilo u septembru prošle godine, a potom su otišli na Havaje – rekla je Stanijina mama Slavica.

Ipak u pitanju nije Rus, već Ukrajinac i ime mu je Volodimir Ukrainets.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio cijelu priču za “Blic”.

– Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije – izjavio je tada Vladimir.

Ipak, mnogi izvori koji su poznavali ovaj par kažu da je Stanija bila samo paravan za Volodimira za koga vjeruju da je homo****ualnog opredjeljenja.

 

About admin

Check Also

UŽAS NA AUTOPUTU! Vidjela sam čovjeka koji leži, usporila sam, a onda je krenuo pakao…

Jedna medicinska sestra odlučila je da putem Reddit-a upozori ljude na opasnosti koje vrebaju na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *