Home / Zanimljivosti / Prva slika iz Niša! Miljana izbezumljena izašla na kapiju nakon što ju je sestra nekoliko minuta dozivala da joj otvori! (FOTO)

Prva slika iz Niša! Miljana izbezumljena izašla na kapiju nakon što ju je sestra nekoliko minuta dozivala da joj otvori! (FOTO)

Miljana Kulić nalazi se u kući u Nišu, ali se, kao i njena majka Marija koja je takođe napustila Zadrugu, krije iza zidina kuće i visoke kapije.

Međutim, u jednom momentu, kada je izašla u dvorište novinari Telegrafa su uspjeli kroz kapiju da fotografišu Miljanu, ali još uvijek nije poznato da li je Lazar Čolić Zola kod nje u kući, ili boravi na nekom drugom mjestu.

Miljanina sestra taksijem se dovezla do kuće, a na kapiji je više puta dozivala Miljanu.

Kada je nakon nekoliko minuta izašla uspjeli su da je uhvate, a kako se da primijetiti na slici Kulićeva izgleda vidno otečeno.


Foto: Telegraf.rs

U jednom momentu, prije nego što smo uspjeli da slikamo Miljanu, njena majka Marija samo je ruku proturila mimo kapije kako bi izvula poštu, a na naše pitanje da li možemo da popričamo rekla je da “nema o čemu da priča”, prenosi Telegraf.rs.

Potom se začuo bebin plač.

Podsjetimo, Marija je Zadrugu napustila kako bi unuka odvela u Niš, pošto ga je njena kćerka prilikom bega iz Zadruge ostavila u rijalitiju.

Za razliku od Miljane, njena majka Marija može da se vrati u rijaliti i nastavi sa učešćem.

.

.

About admin

Check Also

Pogledajte spisak pjevačica i starleta koje rade za uhapšenog m.kroa!

Mihajlo Maksimović, najveći m.kro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca pros.itucije, podvodio je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *