Check the settings
Home / Zanimljivosti / SAMO 4 MINUTE – 28 DANA: DO SAVRŠENOG TIJELA UZ SAMO JEDNU VJEŽBU! (VIDEO)

SAMO 4 MINUTE – 28 DANA: DO SAVRŠENOG TIJELA UZ SAMO JEDNU VJEŽBU! (VIDEO)

Vjerojatno ste već čitali o ovoj vježbi ali ste sigurno bili skeptični kao i većina. Sada je vrijeme da vas razuvjerimo i natjeramo da konačno probate ovu vježbu. Vjerujte, nakon mjesec dana nećete prepoznati vaše tijelo u ogledalu!

Plank ili daska je jedna od najefikasnijih vježbi za jačanje središnjeg dijela tijela. Mnogima koji nisu probali vjerojatno izgleda toliko jednostavno da je često preskaču a ova ne baš laka vježba će vam otopiti više masnih naslaga od trbušnjaka, ojačati dubinske i vanjske mišiće leđa i trupa, a jača i mišiće stražnjice, ruku i nogu.

Kod planka je vrlo važan ispravan položaj za izvođenje vježbe. Kada se podignete na laktove i oslonite na nožne prste, najvažnije je da vam gornji dio tijela bude u ravnoj liniji. Dubokim udahom i mišićima trbuha kontrolišite da vam srednji dio trupa ne propadne.

Težinu rasporedite na laktove u noge, s time da napregnete mišiće stražnjice kako biste dodatno pojačali ravnotežu.

Nakon što svladate ispravan položaj još samo trebate pobijediti sami sebe u izazovu koji traje 28 dana.

Plank je dosta zahtjevna vježba i to ćete osjetiti već u prvih dvadeset sekundi. Pogledajte i video kako se pravilno izvodi ova vježba:

megagiga.info

About admin

Check Also

Place kao kisa: Luna i Sloba gledali svoje ljubavne snimke, blogerka nije mogla da zaustavi suze! A onda im je Kija sasula sve u lice! (Video)

Rijaliti “Zadruga” završava se u srijedu, a kako se kraj sve više približava sve je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *