Home / Zanimljivosti / Slijedi Šokantan obrt: Evo šta je najpoznatiji astrolog otkrio o budućnosti Kije, Lune i Slobe!

Slijedi Šokantan obrt: Evo šta je najpoznatiji astrolog otkrio o budućnosti Kije, Lune i Slobe!

Dok svi željno iščekuju kraj rijalitija “Zadruga” nadajući se da će se ljubavni trougao između Kristine Kockar, Slobodana Radanovića i Lune Đogani konačno riješiti i da će pjevač izabrati ljepšu polovinu, poznati astrolog Dušan Veličković otkriva budućnost najpopularnijih zadrugara.

Sloba je Blizanac, u podznaku Devica. On je rođen da bude poznat i popularan, a oduvijek je imao više sreće nego pameti. Rođen je sa božanstvenim glasom. Ovaj rijaliti mu nije bio potreban, jer je mogao da bude novi Halid Muslimović – kaže Dušan i dodaje:

– On ima Mjesec u devetoj kući, što znači da se loži na djevojke druge nacije ili vjere. Sloba je ponosan, gord i vrlo ljubomoran. On ne može da oprosti poniženja koje je trpio od svoje žene. Ali njegovo vrijeme tek dolazi. Mislim da će se kompozitori trkati u tome ko će mu prije napisati pjesmu jer ga čeka blistava karijera. Zaradiće nenormalno bogatstvo – kaže Dušan Veličković.

Ipak, astrolog dodaje da će razvod Kristine Kockar i Slobodana Radanovića uslijediti odmah po izlasku iz rijalitija.

– Taj brak već puca, nema ništa od pomirenja. Oni će se razići kada izađu. Kiji je bitan novac, ona je hladna, podmukla i teška osoba. Sloba je nanjušio njenu neiskrenost. Kristina ima Veneru u Blizancima, ona voli glamur i sve u rijalitiju je njena predstava i loša gluma. Ona ima cilj da napravi pare. Njoj je emocija u velikom mozgu, tamo gdje su centri za logiku. Ona je vrhunski prevarant i, nažalost, uspjeće da obmane veliki broj ljudi – ističe astrolog, koji otkriva da će Luna i Sloba najvjerovatnije nastaviti vezu.

– Sloba od septembra pokreće novi biznis. Ne vjerujem da će se oženiti Lunom, ali njihova veza je mnogo jaka i mnogo moćna. Oni imaju šanse da žive zajedno, to je ljubav koja je počela u prošlom životu. Ali Luna je sugestivna i na nju može lako da se utiče. Ona nema svoje mišljenje. Sloba da ima mozga, on bi se njome oženio, a ukoliko to planira, vjenčanje će se desiti sljedeće godine – kaže Dušan i dodaje:

– Ona je Riba u horoskopu, žena koja je rođena da pomaže i ima veću dušu od Rusije. Ima Veneru u Biku kao i Sloba i njih dvoje imaju identičan magnetizam. Ona bi takođe mogla da pjeva, a iako studira menadžment, ona je rođeni psiholog, intelektualac. Mislim da će upisati drugi fakultet na jesen ili sljedeće godine, a to će biti psihologija. Ono što je zanimljivo je da je Luna mnogo plodna, ali ja mislim da ne bi trebalo da se uda tako mlada, bar ne prije 28. godine – kaže Dušan Veličković.

(Alo.rs)

About admin

Check Also

Zbog ovog naprosto polude: Evo šta svi muškarci vole na ženama daleko više od izgleda!

Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *