Home / Vijesti / Stanija više ne izgleda kao pre! Fanovi zabrinuti: starletino lice uništeno od stresa I bola! (video)

Stanija više ne izgleda kao pre! Fanovi zabrinuti: starletino lice uništeno od stresa I bola! (video)

Stanija Dobrojević napustila je “Zadrugu 2” pre nešto više od mesec dana. Atraktivna crnka prekinula je učešće zbog lošeg zdravstvenog stanja, a njen dramatični odlazak sa imanja u Šimanovcima mnoge je zabrinuo, iako ona nije izgledala kao da je bilo šta brine. Kako se navodilo, lekar joj je rekao da hitno mora na hirurški zahvat i da nema vremena za čekanje, zbog čega je ona bukvalno istrčala iz Bele kuće.

FOTO: PRINTSCREEN, PINK

Po izlasku, lepotica je spakovala kofere i uputila se u Ameriku, gde su je i operisali sredinom oktobra. Kako se pisalo, po oporavku starleta bi trebalo da se vrati u rijaliti igru.

 

“Želim da vas obavestim da je operacija prošla u najboljem redu, još je ošamućena od anestezije i lekova i čekamo da dođe sebi i da vam se lično obrati, jer ona je naša lavica i borac”, napisala je, između ostalog, Tamara na jednoj Stanijin fan stranici.

S druge strane, malo pre njenog izlaska iz rijalitija, njen dečko Vladimir Tomović diskvalifikovan je zbog fizičkog napada. Ljubav je tada bila u punom jeku, međutim po napuštanju Imaginarijuma sve se, naizgled, srušilo kao kula od karata. Dobrojevićeva je nakon razočaranja i svađe s Tomovićem blokirala kršnog Crnogorca, a on je svakako nastavio da joj se obraća putem Instagrama.

FOTO: PRINTSCREEN

Čini se da Tomoviću ne ide od ruke ono što je naumio, a to je da vrati Staniju. O tome svedoči i poslednja Stanijina objava kojom mu je poručila da odustane od nje.

“Šta svi vi hoćete od mene? A i ti (Vlada) šta više hoćeš od mene? Moja život, moja stvar”, napisala je Stanija na svom Instagramu.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Muka oko zdravlja, te ljubavni jadi i rijaliti stresovi očito su uzeli maha, jer na najnovijem snimku sa društvenih mreža Stanijino lice pokazuje ogroman umor i  iscrpljenost, iako se svojski trudi da ispozira i predstavi sebe u najboljem svetlu. Zbog ovakvog izgleda fanovi su se veoma zabrinuli, ali ona se ne žali, već samo hrabro nastavlja dalje.

 

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

About admin

Check Also

“Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete ubice?”

Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete bezdušne ubice!?? Imam samo 22 godine i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *