Home / Vijesti / Šumaherova supruga je godinama ćutala, a onda se konačno oglasila: Korinine rečI obišle su planetu! Njena poruka je prejaka! (video)

Šumaherova supruga je godinama ćutala, a onda se konačno oglasila: Korinine rečI obišle su planetu! Njena poruka je prejaka! (video)

Proslavljeni vozač Formule 1, Mihael Šumaher, pre pet godina doživeo je stravičnu nesreću na skijanju i od tada se o njegovom zdravstvenom stanju gotovo ništa ne zna, jer porodica krije detalje i ne daje izjave za javnost. Međutim, posle toliko godina ćutanja njegova supruga Korina se konačno oglasila!

“Svi znamo da je Mihael veliki borac i da neće odustati”, rekla je za nemački “Bunte” Korina.

Podsetimo, nemački muzičar Saša Herčenbah je Šumaheru posvetio pesmu “Rođen da se bori”. Ova numera se izuzetno svidela porodici slavnog vozača.

“Želim da ti se iskreno zahvalim na tvojoj poruci i predivnom poklonu koji nam je pomogao tokom teških trenutaka. Sjajno je primiti toliko divnih želja i reči, koje su snažna podrška našoj porodici”, istakla je Korina.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Herhenbaher je bio iznenađen gestom Šumijeve supruge.

“Nisam očekivao da ću uopšte dobiti odgovor od nje i bio sam počastvovan. Korina je pismo napisala svojeručno u svojoj kancelariji i potpisala ga je” objasnio je on.

Korina se do sada nije izjašnjavala zbog teškog stanja njenog supruga, odnosno, uglavnom su u ime porodice pisana saopštenja.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Što se tiče Mihaelovog zdravstvenog stanja, nažalost, nema vesti o poboljšanju. Jedan od njegovih najbližih prijatelja Žan Tod, koji ga posećuje dva puta mesečno, rekao je da ne može da kaže ništa novo. Prema nekim informacijama, nekadašnji šampion ne može da hoda, niti da govori, ali ponekad pokaže emocije jer zaplače.

Potrošili 22 miliona

Lečenje košta 130.000 eva nedeljno

Porodica Šumaher plaća neverovatne iznose za Mihaelovu lečenje. Nedeljno moraju da izdvoije oko 130.000 evra, a do sada su potrošili 22 miliona evra. Korina Šumaher je bila prinuđena da proda neke od skupocenih nekretnina kako bi obezbedili dovoljno novca.

Kurir sport

About admin

Check Also

“Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete ubice?”

Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete bezdušne ubice!?? Imam samo 22 godine i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *