Home / Zanimljivosti / Unela bombu u avion, obezbeđenje odmah reagovalo: Srpska pevačica izazvala skandal na aerodromu! (foto)

Unela bombu u avion, obezbeđenje odmah reagovalo: Srpska pevačica izazvala skandal na aerodromu! (foto)

Pevačica Tamara Milutinović je sa svojim muzičarem krenula na ugovorenu tezgu u Crnu Goru, pa je ponela deo koji stoji na stalku za mikrofon, a koji je u obliku eksplozivne naprave i upravo zato ga muzičari nazivaju bombom, ali o tome nije razmišljala dok je pakovala kofere.

Prtljag je uredno predala na čekiranje i u predviđeno vreme se sa ostalim putnicima ukrcala na let. Umesto da avion poleti, nastala je prava drama. Stjuardese su preko razglasa pozvale pevačicu da hitno napusti letelicu i da se javi obezbeđenju i policiji, koji su je već čekali na izlazu. Putnici su se uzvrteli jer je bilo vruće, a let je zbog Tamare kasnio sat vremena.

Pevačica je tačno objasnila zašto je morala da unese bombu u avion.

“Verujete da mi nije nimalo bilo prijatno. Da sam znala, tu “bombu” nikada ne bih ponela sa sobom. To nije bila eksplozivna naprava, već bomba koja se stavlja na stalak za mikrofon. Oko toga je nastala prava zbrka. Moj kofer je normalno prošao i u njega sam, pored osnovnih stvari – garderobe za nastup, obuće, šminke i ostalih potrepština, stavila i “bombu”, koju uvek nosim na tezge. Nisam znala da će to biti problem, jer je u pitanju samo deo scenske opreme”, kaže Tamara.

Ona je objasnila i kako je rešila nepredviđenu situaciju.

“Obezbeđenju sam objasnila da to nije prava bomba, ali i pored toga sam morala da je izbacim iz kofera. Ostavila sam je kod prijateljice. Bilo mi je krivo što su putnici čekali i proključali zbog mene. Izvinila sam se putnicima jer zbog mene sat vremena kasnio let”, završava Tamara.

Kurir.rs/ Lj. S. / Foto: Damir Dervišagić

About admin

Check Also

Zbog ovog naprosto polude: Evo šta svi muškarci vole na ženama daleko više od izgleda!

Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *