Home / Zenski Kutak / Ustaje svako jutros u 4.30, kuha, ima četvoro djece, redovno trenira i ide na posao: Kako bi opisali ovu ženu?

Ustaje svako jutros u 4.30, kuha, ima četvoro djece, redovno trenira i ide na posao: Kako bi opisali ovu ženu?

Pošto ima mnogo članova porodice, guru fitnesa Sofi Gvidoljin odlučila je da se izbori za sebe i svoje vrijeme tako što je – postala ranoranilac. Svaki dan ona započinje u 4.30. Ovo je satnica koje se pridržava ne bi li uspjela da završi sve obaveze.
powered by Rubicon Project

Ustaje rano da bi mala vremena za sebe, jede ovsenu kašu koja je prenoćila, a onda u miru i tišini vježba.

“Ne volim jutarnju galamu i buku i taj ritual u tišini mi je zaista potreban da bih bila svoja tokom dana. Dok nisam imala djecu nisam bila ranoranilac, ali sam to promijenila kod sebe”, kaže četvorostruka mama, koja sa suprugom Nejtanom ima porodični biznis, njih dvoje su osnovali teretanu.

Tri dana nedjeljno bebe su u vrtiću, imaju dadilju koja starije dječake vodi u školu. Druga dva radna dana taj posao obavljaju ona i njen suprug.

“Do pola četiri svakog dana smo kod kuće i tada je vrijeme za ručak. Uvijek imamo sveže kuhano jelo. Posljednji put djeca jedu oko pet po podne i vrlo brzo potom spremamo se za spavanje. Oko pola osam oni su istuširani i u krevetu. Tada suprug i ja imamo vrijeme za sebe, razgovaramo o poslu najčešće”, priča ova superžena.

Do sedam sati ona je već pripremila i doručak za svoja dva dječaka i dve djevojčice i svježe istuširana ih hrani.

Novi.ba

About admin

Check Also

BOSANKA U ZVEZDAMA GRANDA IZABRALA DA PJEVA PJESMU ARKANOVE KĆERKE: Reakcije žirija su sve iznenadile, “KAKO TE NIJE STID” (VIDEO)

Bosanka Nejra Prošić (20) iz Cazina iznenadila je sve kada je u “Zvezdama Granda” ovog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *