Home / Vijesti / Uznemirujuće scene iz hotela Prag: pucaju u Peconija, a onda ga bodu noževima, lome mu o glavu flaše I čaše, gaze po njemu dok ležI ranjen…

Uznemirujuće scene iz hotela Prag: pucaju u Peconija, a onda ga bodu noževima, lome mu o glavu flaše I čaše, gaze po njemu dok ležI ranjen…

Upucan sa više metaka i teško ranjen

Šokantne scene brutalnog napada na biznismena Predraga Ranovića Peconija u hotelu “Prag”, 22.marta 2017. godine, u kojoj je ranjen i brutalno pretučen Ranković, a osumnjičeni su Željko Rutović i Neđeljko Mumin, pokazuju svu brutalnost ovog ranjavanja!

Da podsetimo, kobne noći u hotelu “Prag” u Ulici kraljice Natalije, Ranković je posle rasprave upucan u noge. Odmah je prevezen u Urgentni centar, ali nije bio životno ugrožen.

Odmah posle događaja u hotelu „Prag” policija je intenzivno počela da traga za Željkom Rutovićem, ali i dvojicom članova njegovog obezbeđenja za koje se sumnjalo da su potegli oružje. Međutim, svega nekoliko sati bilo je potrebno Rutoviću da napusti Srbiju.

Za njim je, po nalogu Višeg suda u Beogradu, 4. aprila prošle godine raspisana poternica. Mumin se u oktobru 2017. godine predao istražnim organima i od tada se nalazi u pritvoru.

Protiv Rutovića i Mumina sprovedena je istraga zbog krivičnog dela pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, ali je nakon istrage optužnica podignuta za lakša krivična dela.

Optužnicom im se na teret stavljaju krivična dela nanošenje teških telesnih povreda, nasilničko ponašanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja. Konkretno, nadležno tužilaštvo Rutovića i Mumina tereti da su 22. marta 2017. godine s još jednom nepoznatom osobom došli u hotel „Prag” oko 20.30 i nakon svađe pucali u Rankovića.

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ, ZORANA JEVTIĆ, PRINTSCREEN

Mumin je, tvrdi tužilaštvo, nekoliko puta Rankovića pištoljem udario u glavu i tako ga onesposobio. Posle nekoliko trenutaka, prema navodima tužilaštva, Rutović je izvadio pištolj iz torbice koju je imao kod sebe i pucao Rankoviću u noge. Dok je ranjen ležao na podu, Mumin i Rutović su, tvrdi tužilaštvo, Rankovića udarali čašama i flašama.

(Kurir.rs)

About admin

Check Also

Aleksandra Subotić se obratila novinarima, sad joj se svi smiju! Nepismena!

Aleksandra Subotić izbačena je iz Zadruge nakon sramnog nasilničkog ponašanja. Aleksandra nakon izbacivanja nije dala ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *