Home / Zanimljivosti / Za jedno veče je spavala sa 9 muškaraca, do sada je imala preko 2000, a niko od njih ne zna njenu tajnu

Za jedno veče je spavala sa 9 muškaraca, do sada je imala preko 2000, a niko od njih ne zna njenu tajnu

Žena koja za sebe u šali govori da je išla od muškarca do muškarca, priznala je da je spavala sa 2000 muškaraca, nakon što je promijenila pol.

Kristal Varen (48) iz Brajtona u Engleskoj, izjavila je da se trudi da nadoknadi izgubljeno vrijeme kada je u pitanju se*s sa muškarcima, budući da je veći dio svog života bila muškarac. Kako je rekla, nada se da će do 50. godine zabilježiti makar 3000 muškaraca, prenosi “Blic“.

– Skoro svake noći spavam sa drugim muškarcem. Koristim zaštitu a i nije da mogu da ostanem u drugom stanju, tako da nema neke štete, izjavila je.

Ona je za 14 godina od kako je promijenila pol spavala sa nešto više od 2000 muškaraca, a kako kaže, voli to da radi i želi još više partnera u svom životu.

– Se*s je obično slučajan, tako da i ne pričamo o prošlosti, ne govorim im o tome da sam nekada bila muško, a i ne vidim zašto bih, rekla je.

Kristal kaže da se ne stidi onoga što radi, i da nje ne pogađaju priče da drži bordel i da je prostitutka. Kada su u pitanju brojke, izjavila je da joj je dosadašnji rekord devet muškaraca za jednu noć a to se desilo kada je prisustvovala jednoj svingerskoj žurci.

Varenova, čije je nekadašnje ime Kristofer Snovden, sa 14 godina je počela da oblači majčine stvari. Imala je i tada odnose sa muškarcima, ali kaže da se nikada nije osjećala kao gej.

– Znala sam da sam unutar svog bića žena, rekla je.

Sa hormonskim terapijama je počela 2001. godine, dok je rekonstrukciju polnih organa, tačnije, transformaciju, imala 2003. godine. Kako je izjavila, bila je prezadovoljna promjenom, ali i činjenicom da je opet djevica. Konačno je mogla da uživa u se*su kao žena, a broj muškaraca sa kojima je spavala svega par mjeseci poslije operacije iznosi je malo više od sto.

– Za sebe volim da kažem da sam zavisnica od se*sa, ali tu zavist nikada ne bih voljela da izliječim. Što se tiče partnera, rijetko sa kojim se dugo zadržim u vezi, pa tako ni nema potreba da im iznosim svoju intimu. Volim da pokazujem svoje tijelo, volim da budem model, čime se bavim od kako sam promijenila pol, izjavila je Kristal.

izvori: haber.ba/blic.rs

Procitajte dodatnu ispovjest:

Ispovjest: 10 godina smo pokusavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na…

10 godina smo pokušavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na muzeva jaja….

muz je vodio zdravu ishranu, bavio se sportom da bi imao sposobno telo i zdravi spermatozoidi, ali opet ništa.

Na kraju som se odlučili da posvojimo jedn devojčicu. Nakon par godina “borbe” uspeli smo, bilo je sve idilično nepune dve godina nakon toga, a tada smo saznači da naša osvojena ćerka ima urođenu i tešku bolest srca.

Bilo je potrebno jako mnogo novca da se da za operaciju i opet doktori nisu davali 100% sigurnosti da će doživeti 18 godina.

Zbog toga smo ja i moj muž odlučili da tu devojčicu iako smo je zavoleli kao svoju vratimo u sirotište. Evo već 4 godine nakon toga ponovo pokušavamo da osvojimo neku drugu devojčicu, ali bezuspešno.

U međuvremenu je naša devojčica na žalost pre 4 meseca preminula. Iako je bila na “teretu” države nisu skupljena potrebna sredstva za operaciju u Francuskoj :(… Možda da je nismo vraćali i da smo uložili ovu našu ušteđevinu,

MOŽDA bi i ona bila živa a i mi sretni sa njom… neko je mene i muža gadno prokleo, prešli smo 40-e i naša nada i vera da ćemo se ostvariti kao roditelji sve je manja ??

About admin

Check Also

Zbog ovog naprosto polude: Evo šta svi muškarci vole na ženama daleko više od izgleda!

Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *