Home / Zanimljivosti / Zbog ovog naprosto polude: Evo šta svi muškarci vole na ženama daleko više od izgleda!

Zbog ovog naprosto polude: Evo šta svi muškarci vole na ženama daleko više od izgleda!

Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su neke osobine koje muškarci vole više od fizičkog izgleda:

Muškarci vole žene koje su nezavisne i ne čekaju da ih partner finansira, već su sposobne da zarade i izbore se za sebe.

Pozitivnost

Muškarci viole žene koje u pozitivne i koje će oraspoložiti ostale. Ne vole one koje su stalno namrgođene i negativne.

Iskrenost

Niko ne voli one koji lažu. Budite iskrene, to se cijeni.

Sampouzdanje

Muškarci vole žene koje imaju samopouzdanja i nisu iskompleksirane. Ako nemate samopouzdanja, odglumite ga. Naravno, ne trebate pretjerivati kako to ne bi preraslo u aroganciju.

Inteligencija

Normalan muškarac traži inteligentnu djevojku, a ne onu praznoglavu. Osim što radite na izgledu, poradite malo na intelektu.

Smisao za humor

Isto kao što mi volimo muškarce sa dobrim smislom za humor i muškarci vole takve djevojke. Naravno, treba se znati šaliti na svoj način, ne samo na tuđi. Pazite da budete umjerene, da baš ne pretjerujete.

krajina24h.net

Bonus vic:

Otac: Zelim da se ozenis djevojkom koju ti ja izaberem. Sin: Necu!!! Otac: Ta djevojka je kcerka Bila Gejtsa. Sin: E onda moze. Otac odlazi kod Bila Gejtsa. Otac: Zelim da se vasa kcerka uda za mog sina. Bil Gejts: Ne dolazi u obzir!!! Otac: Moj sin je zamjenik direktora svjetske banke. Bil Gejts: E onda moze. Otac odlazi kod direktora svjetske banke. Otac: Zelim da mog sina zaposlite kao vaseg zamjenika. Direktor: Nema sanse!!! Otac: On je zet Bila Gejtsa, ozenjen je njegovom kcerkom. Direktor: E onda moze.

About admin

Check Also

HOROR U AUTOBUSU GSP: Celo vreme je nešto mrmljao jer je dečak (15) imao SLUŠALICE I ŽVAKAO ŽVAKU! A onda se bacio na njega kao ZVER i počeo je pakao

Aleksandra P. (15), dečaka koji je žrtva porodičnog nasilja, juče je u 9 sati ujutru, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *