Home / Vijesti / ŽIVOT JESTE JEDNA ŽENA, tako kaže Nadal: A ovi detalji njegove ljubavi sa Marijom Franciskom nagoveštavaju BRAK IZ SNOVA

ŽIVOT JESTE JEDNA ŽENA, tako kaže Nadal: A ovi detalji njegove ljubavi sa Marijom Franciskom nagoveštavaju BRAK IZ SNOVA

Vest da se Rafael Nadal ženi svojom Marijom Franciskom Pereljo odjeknula je napre španskom, a zatim i svetskom javnosti. Ovo su svi detalji njihove veze, a i odgovor na pitanje ko je devojka koja je, čini se, osvojila Rafu za ceo život.

Nadal i Marija su u vezi od 2005. a pre toga su se znali godinama. Simpatična crnka se u početku retko viđala u javnosti.

Pratio ju je epitet „misteriozne Nadalove devojke“, a onda je sve češće počela da se pojavljuje na tribinama teniskih mečeva.

Uz Mariju je Nadal postao šampion, i zbog te činjenice poznati par su poput Jelene i Novaka Đokovića, ali i Mirke i Rodžera Federera.
Nadal je uz Mariju osvojio prvi grend slem, Vimbldon, Otvoreno prvenstvo Australije. Postao broj jedan.
Mnogi su im se divili kako uprkos ogromnoj medijskoj pažnji koja ih okružuje, uspevaju da sačuvaju jednu savim „običnu“ ljubavnu priču.
Marija (30) i Nadal (32) imaju ozbiljan ljubavni staž, a postali su i poslovni saradnici.
Marija koja je završila studije mendžmenta i osugranja postala je direktorka Fondacije
„Rafael Nadal“ i bavi se humanitranim radom.
To je još jedna zajednička crta koja je spaja sa Jelenom Đoković.

Franciska je veoma nenametljiva u javnosti, baš kao i Nadal. Za ljubavne i sve ostale vrste skandala njih dvoje jednostavno ne znaju.
Franciska je miljenica u njegovoj porodici, što se videlo svaki put kada bi se pojavila sa majkom i sestrom svog budućeg muža.

About admin

Check Also

“Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete ubice?”

Ginekolozi, da li su to doktori ili proklete bezdušne ubice!?? Imam samo 22 godine i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *